Usuarios registrados


Conca de Meià

Conca de Meià
Comentarios: 1 Josep Martin

Google Adsense Block

Principal / Aves / Mascle de Xarxet comú (Anas crecca)

Mascle de Xarxet comú (Anas crecca)

Mascle de Xarxet comú (Anas crecca)

Image Details

Descripción: Delta del Llobregat
03-03-2015

Hi havia un grup nombrós de bastant tranquils i uns quants acostant-se als voltants de l'aguait per menjar.

El diumenge passat, en un mercat d'antiguitats i brocanters que hi ha a Sant Cugat, vaig trobar, tirat en una parada, un objectiu Tamron SP 300mm 2.8 LD IF amb un multiplicador x1.4 (que ja venia amb l'objectiu quan el compraves) i un duplicador també Tamron per a muntura Canon FD. Amb tot el conjunt també et quedaves amb una càmera analògica Canon T90. L'òptica estava en perfecte estat, així com l'enfoc i la mecànica, amb porta filtres intern que s'extreu per posar el filtre, només s'havia de netejar, una petita ratllada al frontal de l'objectiu i sense tapes. També està picada la pintura en alguns llocs. L'objectiu és un històric (es va deixar de fabricar el 1992), de molta qualitat i molt car. Malgrat l'estat pagava la pena i el vaig adquirir (multiplicadors inclosos), després de regatejar, per 90€. Aquestes fotos són les primeres proves amb la 600D i aguantant-lo a pols, recolzat al marc de la finestra (pesa molt i caldria alguna mena de trípode o "tinglado" per a finestres). Per cert, encara haig d'acabar d'agafar-li el truquet als paràmetres de la 600D ja que encara no estic content dels resultats amb aquesta càmera.

Foto feta des de l'Aguait de la Maresma de les Filipines.

Sol matisat per alguns núvols.

Canon 600D, Tamron 300 mm 2.8 LD IF + Multiplicador 1.4F de Tamron + Duplicador Tamron-F + adaptador objectius Canon FD a Canon EOS.

Mode Apertura, enfoc manual, 1/1000, ISO800.

Nivells, to i saturació, màscara d'enfoc, eliminació d'halos, d'halos negres i blancs, ... Neat Image. Re-enquadrada.
Fecha: 05.03.2015 11:39
Impactos: 878
Descargas: 0
Puntuación: 0.00 (0 Votos)
Tamaño de archivo: 121.1 KB
Envíado por: Francesc Baldrís
Palabras clave: Mascle, Xarxet, comú, Anas, crecca, Aguait, Maresma, Reserva, Natural, Remolar, Filipines, Delta, Llobregat

Prodigy 4image Theme by Moxet Khan

Discussion

Autor: Comentario:
No hay comentarios para esta imagen